78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Aleš Molčík (109.183.200.85) --- 8. 10. 2011
Re: chlad?c? za??zen? (54344) (54361) (54362) (54363) (54365) (54366) (54367) (54371) (54372) (54373) (54374) (54379) (54386)

Kvasinky to nejsou, jsou to bakterie které se podílí na rozložení cukru laktózy a vzniku kys. mléčné. Ale tento proces se jmenuje mléčné kvašení( lidově kysáni) to je ofic. název a proto jestli bakterie nebo kvasinky se může někdy splést.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 54388


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Aleš Molčík - Re: chlad?c? za??zen?
Předchozí:Radek Hubač - Re: Metoda LBV


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu