78692

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



B.Tichý (90.183.115.37) --- 28. 6. 2011
Re: medovina (52931) (52933)

Je to tsm opravdu tak psáno. Také tyto kvasinky používám , výborně kvasí, teplotu mívám do 30°C, ty nižší teploty asi platí pro víno a ne medovinu,Aby se všechen med neproměnil v alkohol a nevýraznou chuť /je třeba ponechat trochu sladkosti/, nenechat to úplně dokvasit. Tipnou to , když ještě běží nějaké bublinky.
A´t slouží a dobrou chuť.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 52944


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Pavel - Re: Leton? medobran?
Předchozí:Michal - Medovicový med


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu