78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radek Hubač (e-mailem) --- 13. 6. 2011
Re: Re: Medovina zastudena (52718)
Ahoj Radku, je třeba číst návod. Oni píšou 26 st. teplotu a v tom bývá problém. Porot jsem hledal a našel kvasinky Power... Prodává je firma www.schimansky.cz. Pokjud chceš bližší info ozvi se, pošlu Ti nějaké články, které jsem napsal. Radek > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Radek <radek.gerberg/=/quick.cz> > Předmět: Re: Medovina zastudena > Datum: 11.6.2011 08:43:39 > ---------------------------------------- > Prosím Vás, můžete mě poradit? > Letos jsem chtěl poprvé vyzkoušet výrobu medoviny, a koupil jsem si Dolské > hluboko-prokvášející kvasinky. Podle návodu jsem připravil zákvas, a dnes > ráno po jeho kontrole zjišťuji, že asi nekvasí, ale na jeho povrchu se > vytváří plíseň. Je to normální proces, nebo je někde chyba?? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52741
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu