78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Jan Cervenka (e-mailem) --- 12. 6. 2011
Re: Medovina zastudena (52691) (52694) (52695) (52696) (52698) (52701) (52707) (52724)
Dne Sunday 12 of June 2011 17:32:39 Stonjek napsal(a):
> cukernatost v tom je celý ten zádrhel. Jäko náhrada části vody je velmi > dobrý, neboť zvyšuje potřebnou kyselost přírodně, a silně zvyšujete > intenzitu kvašení, nepotřebujete téměř živnou sůl a medovina se podstatně > rychleji odkalí stačí vyzkoušet!!! Zdraví R. Stonjek
Dobry den,
kolik to je asi procentuelne ? 10, 20, 50 % ?
Dekuji.
--
S pozdravem
Jan Cervenka
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 52725
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu