76387

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 18. 2. 2011
Re: Ustav v Dole (50530) (50531) (50533) (50548) (50554) (50555) (50556) (50559) (50741) (50744) (50745) (50748) (50749) (50751)

V tom pravdu máš, avšak problém je ovšem v objemu produkce. Důsledky při její výrobě by se měly brát také v úvahu. CO 2 je v vpřírodě také a jaké problémy dělá jeho množství vyprodukované námi snad není třeba ani uvádět.
To že něco má přírodní přívlasky, nemusí být nakonec zrovna IN!

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: gp <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Ustav v Dole
> Datum: 18.2.2011 09:50:00
> ----------------------------------------
> Tyto kyseliny jsou součástí života živé přírody. gp_
> ...........
> Karel Novák (88.101.149.91) --- 18. 2. 2011
> Re: Ustav v Dole (50530) (50531) (50533) (50548) (50554) (50555) (50556)
> (50559) (50741) (50744) (50745) (50748)
> Mohl bych se zeptat, co je biologického na žíravinách a jedech vyráběných v
> rámci organické chemie, jako jsou kyseliny mravenčí a šťavelová?
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50752


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:R. Polášek - Re: Ustav v Dole
Předchozí:gp - Re: Ustav v Dole


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu