78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Jan Burgel (82.113.48.14) --- 17. 2. 2011
Re: Aktuální téma (543) (555) (556) (567) (568) (639) (50710)

Škrob v opráškovém cukru.
Rozpouštěl jsem práškový cukr a roztok zhoustl jako škrob.
Myslil jsem nejdříve že se jedná o tu bakterii v cukru co napadá cukerné roztoky a slizovatí je, pak mi také došlo že v cukru je asi škrob.
J. Burgel

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50714


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: N? oby?ejn?
Předchozí:Aleš Molčík - Re: Nůž obyčejný


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu