78214

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Franti?ek Hazdra (e-mailem) --- 6. 2. 2011
Re: Fw: můj termobox (50388) (50398)

Vzduch je vháněný do termoboxu otvorem ve spodní straně nástavce. Doba
ztekucení je závislá na různých okolnostech, nastavené teplotě vzduchu v
temoboxu, tvaru a materiálu konve, teploty konve před ztekucováním.
Používám štíhlé plechové potravinářské konve, naplněná váží kolem 22kg. Doba
ztekucení při teplotě 45°C je mezi 24 až 36 hod.
Haf
----- Original Message -----
From: "gusto" <e-mail/=/nezadan>
To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz>
Sent: Saturday, February 05, 2011 9:00 PM
Subject: Re: Fw: můj termobox


> .ten vzduch vhanany fenom unika kade?Za aku dobu stekutite kanvu?..ja na
> reg.pouzivam termostat,zasuvkovy,strci sa do el.zasuvky a sam ma v sebe
> zabudovanu dalsiu,do ktorej mozete zastrcit snuru od spotrebica..je z neho
> vyvedeny kablik 2m s cidlom na konci ktore mozete umiestnit do kvapaliny
> prip.vzduchu..digi nastavenie po 0,1C,moze riadit chladenie
> al.zohrievanie,podla toho ako nastavite zap a vyp teplotu..cez google ho
> najdete pod ozn. termostat ut 200 ..
>
>
> __________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 5849
> (20110205) __________
>
> Tuto zpravu proveril ESET Smart Security.
>
> http://www.eset.cz
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 50409


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Pavel Holub - Re: leton? cena medu
Předchozí: - Re: letošní cena medu, které druhy medu se nejlíp prodávají?


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu