78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Franti?ek Hazdra (e-mailem) --- 6. 2. 2011
Re: Fw: můj termobox (50388) (50398)
Vzduch je vháněný do termoboxu otvorem ve spodní straně nástavce. Doba ztekucení je závislá na různých okolnostech, nastavené teplotě vzduchu v temoboxu, tvaru a materiálu konve, teploty konve před ztekucováním. Používám štíhlé plechové potravinářské konve, naplněná váží kolem 22kg. Doba ztekucení při teplotě 45°C je mezi 24 až 36 hod. Haf ----- Original Message ----- From: "gusto" <e-mail/=/nezadan> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Saturday, February 05, 2011 9:00 PM Subject: Re: Fw: můj termobox
> .ten vzduch vhanany fenom unika kade?Za aku dobu stekutite kanvu?..ja na > reg.pouzivam termostat,zasuvkovy,strci sa do el.zasuvky a sam ma v sebe > zabudovanu dalsiu,do ktorej mozete zastrcit snuru od spotrebica..je z neho > vyvedeny kablik 2m s cidlom na konci ktore mozete umiestnit do kvapaliny > prip.vzduchu..digi nastavenie po 0,1C,moze riadit chladenie > al.zohrievanie,podla toho ako nastavite zap a vyp teplotu..cez google ho > najdete pod ozn. termostat ut 200 .. > > > __________ Informace od ESET Smart Security, verze databaze 5849 > (20110205) __________ > > Tuto zpravu proveril ESET Smart Security. > > http://www.eset.cz > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 50409
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu