78508
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 13. 1. 2011
Re: Maloobchodn? prodej (49757) (49762) (49763)
Včelař musí jen řešit kvalitu medu. Prodej ze dvora předpokládá dodržení běžných hygienických podmínek v domácí kuchyni při plnění do sklenic. Všechno ostatní je pak záližitost prodejny.
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: NitraM <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Maloobchodn? prodej > Datum: 13.1.2011 15:02:36 > ---------------------------------------- > Hm, tak to příliš nechápu. V holičství to rozhodně prodávat nechci, ale > jinak by mě zajímaly ty hygienické podmínky, které je třeba v tomto případě > splňovat... Myslím, že je-li med již jednou zabalený, nic mu z hygienického > hlediska nehrozí (narozdíl třeba od těch baget, které skutečně určité > správné zásady skladování vyžadují). Myslím, že je to stejné jako právě v > případě doplňkového sortimentu v trafikách (žvýkačky, nápoje, sušenky, > atd.). Jak to tedy vidím, jedná se o zbytečnou byrokracii - o kvalitě medu > se podle mě rozhoduje jinde, ne v regále na krámě... > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 49765
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu