78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 13. 1. 2011
Re: Maloobchodn? prodej (49757) (49762) (49763)

Včelař musí jen řešit kvalitu medu. Prodej ze dvora předpokládá dodržení běžných hygienických podmínek v domácí kuchyni při plnění do sklenic.
Všechno ostatní je pak záližitost prodejny.

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: NitraM <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Maloobchodn? prodej
> Datum: 13.1.2011 15:02:36
> ----------------------------------------
> Hm, tak to příliš nechápu. V holičství to rozhodně prodávat nechci, ale
> jinak by mě zajímaly ty hygienické podmínky, které je třeba v tomto případě
> splňovat... Myslím, že je-li med již jednou zabalený, nic mu z hygienického
> hlediska nehrozí (narozdíl třeba od těch baget, které skutečně určité
> správné zásady skladování vyžadují). Myslím, že je to stejné jako právě v
> případě doplňkového sortimentu v trafikách (žvýkačky, nápoje, sušenky,
> atd.). Jak to tedy vidím, jedná se o zbytečnou byrokracii - o kvalitě medu
> se podle mě rozhoduje jinde, ne v regále na krámě...
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 49765


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující: - Re: Maloobchodn? prodej
Předchozí:Josef.Mensik - Re: Maloobchodn? prodej


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu