78233

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



gp (93.92.52.23) --- 19. 12. 2010
Re: Poděkování (49127)

Dobré je proti octovatění šťávu pasterovat (je to postup jak na teplý tak také na studený způsob) a uchovat v místnosti kde nemají přístup ke kvasu mušky octomilky. Je nutné, také, aby se v prostoru kde probíhá alkoholová fermentace medoviny nevyskytovala další fermentace octová. U vinařů je to děs, když mají něco infikováno octem nebo octovými bakteriemi. Tyto bakterie mohou být i v nádobách ve stěně. Zdravím do Banja Luka - Srpska_gp_
.......
Magdalena Šajinovičová (109.165.162.195) --- 19. 12. 2010
Poděkování
NO PÁNOVÉ ,zcela jste mě překvapili ,že jste reagovali ,bravo!
A díky.Hned jste mi zvedli náladu .Ten ocet si nechám ,byl to kvalitní med.Ovšem neznamená ,že když pobývám dlouhodobě v Bosně ,že s tímto kvasem končím,naopak jdu znova do toho!Když už se učím chovat včelky ( Díky manželovi)a ne jenom jíst med ,tak ta medovina bude radost.Teď vyrábíme ůly z tvrzelého poliesterenu ,tak jsem zvědavá ,jak na to holky včelí budou reagovat.Pozdrav Vám všem ! Magdalena :)

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 49134


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Josef.Mensik - Re: Plosne vysetreni moru-MVP
Předchozí:Ales Molcik - Re: Plosne vysetreni moru-MVP


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu