78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Menšík Josef --- 13. 1. 2004
Re: Medovina (4834) (4850) (4865)
Zoctovatění poznáš podle chuti ajestli jsi toředil je nutné dávku zvýšit až na 24% cokru to změříš moštoměrem ----- Original Message ----- From: "Anton?n Podh?jeck?" <a.podhajecky/=/.seznam.cz> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Monday, January 12, 2004 1:30 PM Subject: Re: Medovina
> Mám doma asi 30 kg zkvašeného medu. Vytočil jsem to ze včel, něco i zimní > zásoby. Dolil jsem asi 1 litr rozředěného medu že to zkrmím a zatím to > zkvasilo. Je to asi na vylití, ale nešla by z toho uvařit medovina? Je to > tam už někdy od jara. Nikdy jsem ještě medovinu nedělal, ale zkusit to > chci. Tenhle med už ale bude asi octovatý. Někde jsem četl, že se medovina > dělá i z odpadového, třeba špatného medu. Ví někdo jakou ještě má mít med > kvalitu pro > výrobu medoviny? > Tonda. > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 4878
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu