78195

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



B.Tichý (90.183.115.37) --- 9. 9. 2010
doslazování medoviny

Také mi letos medovina moc nechutnala,bouřlivě kvasila, myslel jsem si, že jsem ji asi ošidil na medu. Dal jsem ji vypálit, včera dovezl hotové dílo. ze 100 litrů bylo 14.9 alkoholu, jinak 25,5 l 58 % medáku. Takže většina medu se proměnila na líh a proto sladkost byla menší. Tu méně sladkou řeším napravovat silným vývarem bylinek. Sladká a teplá není dobrá. Raději mám medovinu kolem těch 15% a sladkost akorát a to je to umění.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 47172


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:KaJi - Re: doslazování medoviny
Předchozí:R. Polášek - Re: doslazování medoviny






Klikněte sem pro nápovědu