78210

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Josef Křapka (77.237.138.233) --- 9. 9. 2010
Re: doslazování medoviny (47167)

To, že se medovina po prvém stáčení zdá málo sladká nebo dokonce i trpká je zcela normální jev. Nechte medovinu dozrát. Na doslazování je dost času. Uvidíte po druhém stáčení, že je medovina sladší a chutnější. Po třetím stáčení, pokud k němu ještě dojde... Ale patent na rozum nemám. Jen zkušenost.
JK

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 47169


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radek Hubač - Re: doslazov?n? medoviny
Předchozí:Pavel Zajicek - Pohankovy med


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu