- P.K. (90.178.157.91) --- 17. 5. 2010
řepka
řepka to je divočina,neodhadnutelná bez zásob souší,ale nikdy mi neskvasila,aji kdyby chystám si série sklenic,který jdou takřka hned pryč z 3o litrových kýblů a tak mám možnost ho zdegustovat ,před naplněním!,což u flašky plné od vytáčení nelze!,plus to ,že ve flašce nikde nestojí a většinou jde k přímé spotřebě,
když trhnu nesmí stříkat z rámků,výhodné je vytáčet po ochlazení bez srážek,včely to usuší ale přitom je počasí nepustí z ulů,horší varianta je brzo ráno....prostě počkete,jak se oteplí řepka jede dál a to bude rachot,včera v noci omamně voněla,možná to překryjí další snůšky,prostě počkejte,podhazujte ono to přijde
?kolik procent vody má čerstvě uložený med?myslím ,že to bude víc jak 25 procent,chčije a chčije,abych mi ty ule neoplavali ,vlhko jak v pralese...
ten kanál bych vynechal a zapojil bych medovinu,kdybych to měl vypálit ....
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 44395
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |