78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 18. 4. 2010
Re: P.K. (43403) (43405) (43420) (43421) (43431) (43447) (43478) (43481)
Ano, ale vzhledem ke všeobecné probádanosti této větve o přidatných látkách v krmivech ve včelařství, jde o velmi složitý mechanismus. Nelze to odřečnit jednoduše, protože to v podstatě nikoho nezajímá. Obsah a složení potravy má v souvislostech vliv i na patogenní bakterie typu B.l.l, B.a, M.p atd. a opravdu to jde tématicky do kategorie nezáživné pro laickou veřejnost, podobně jako např. aplikace kyseliny šťavelové proti VD, význam obměny včelího díla, dezinfekce a profylaxe ve včelařství. Promiňte, ale připadám si divně při vysvětlování takových základních vědomostí. Pokud by byl nějaký problém s vyhledáním zdrojů informací okolo tohoto, tak s tím Vám rád pomůžu.
_gp_ ......... 2010/4/18 Josef Křapka <josef.krapka/=/volny.cz>: >>Co se týká bodavosti, mám dokonce letos pár amatérských poznatků, které mi > potvrdily, že bodavost se dá velmi razantně zvýšit nebo i snížit přes > potravní řetězec.< > ------------------------------------------------------------ > Je možno blíže vysvětlit? > JK
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 43483
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu