78242

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 18. 4. 2010
Re: P.K. (43403) (43405) (43420) (43421) (43431) (43447) (43478) (43481)

Ano, ale vzhledem ke všeobecné probádanosti této větve o přidatných
látkách v krmivech ve včelařství, jde o velmi složitý mechanismus.
Nelze to odřečnit jednoduše, protože to v podstatě nikoho nezajímá.
Obsah a složení potravy má v souvislostech vliv i na patogenní
bakterie typu B.l.l, B.a, M.p atd. a opravdu to jde tématicky do
kategorie nezáživné pro laickou veřejnost, podobně jako např. aplikace
kyseliny šťavelové proti VD, význam obměny včelího díla, dezinfekce a
profylaxe ve včelařství. Promiňte, ale připadám si divně při
vysvětlování takových základních vědomostí. Pokud by byl nějaký
problém s vyhledáním zdrojů informací okolo tohoto, tak s tím Vám rád
pomůžu.

_gp_
.........
2010/4/18 Josef Křapka <josef.krapka/=/volny.cz>:
>>Co se týká bodavosti, mám dokonce letos pár amatérských poznatků, které mi
> potvrdily, že bodavost se dá velmi razantně zvýšit nebo i snížit přes
> potravní řetězec.<
> ------------------------------------------------------------
> Je možno blíže vysvětlit?
> JK

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 43483


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gustimilián Pazderka - Re: Včelstva bez plodu s roztoči --> fumigace --> včelstva bez plodu a bez roztočů Ale na druhou stranu proč to dělat jednodue, kdy to jde dělat sloitě, e? :-)
Předchozí:Gustimilián Pazderka - Re: očká


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu