78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- KaJi (88.103.157.154) --- 8. 3. 2010
Re: Antwort: Re: Světová cena medu? (12606) (41870)
med ktery rychleji zcukernati je lepsi kvality nebo horsi??
-----------
Rozhodně je tvrdší. :-)
A to je asi jediné, co je pravděpodobné.
Med necukernatí, ale krystalizuje a je to jeho vlastnost. Tedy většiny medů. S kavlitoz souvisí jen málo.
Pokud bych si měl já vsadit, tak pro ten tvrdý.
Ale je to na vaší chuti a vkusu. Když jej dáte do tepla, ztekutí.
Karel
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 41872
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu