78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- kovarpe (e-mailem) --- 5. 3. 2010
Re: T?ma k ob?du (41743)
Zdravím, já to zkoušel a trubci, teda myslím larvy, jsou docela chutní i bez tepelné úpravy, ale trocha dobrého oleje, pánev a nějaké koření a je to lahůdka! Jestli v podletí vyřezáváte, tak doporučuji. Během sezony, je ale nechte žít, jsou potřební z mnoha důvodů, které ale jako odborníci znáte... P.Kovář > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: PavelN <e-mail/=/nezadan> > Předmět: T?ma k ob?du > Datum: 05.3.2010 12:18:12 > ---------------------------------------- > Na http://www.vcelky.cz/vceli-maso.htm jsem našel mezi včelími produkty i > včelí maso. S konzumací hmyzu nemám zkušenost, vyjma pár spolknutých much a > komárů. I když, vzpomínám si, jak nám na vojně přáli dobrou chuť a divně se > usmívali. ;) > Přiznejte/pochlubte se. Zkoušeli jste? > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 41746
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu