78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 5. 2. 2010
Re: Re: med z tmaveho versus panenskeho dila (40657) (40664) (40666) (40670) (40672) (40679)
To jsem jednou takový voňavý med měl také když jsem cítil jaký hnus se line z úlů tak jsem šel za veterinářem s podezřením na mor On mě je n řekl běž si čichnout k mým úlům a k tomu poli za zahradou Byl tam kmín. Také mě nanosili? med ze svízele řižišťového .To je neuvěřitelný puch. Říkal mi také kolega , že takový smrad se táhne také z medu fenyklového.
pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Josef K?apka <josef.krapka/=/volny.cz> > Předmět: Re: Re: med z tmaveho versus panenskeho dila > Datum: 05.2.2010 21:30:04 > ---------------------------------------- > Tedy, Vážení kolegové, pokud by četl vaše rádoby "odborné" výlevy o kvalitě > medu laik, v životě by se medu nedotkl. A to ani medu a ani tzv. "biomedu". > Prosím, budete-li dále provádět takovou "dobrou" marketingovou startegii, > zkuste si o tom především něco přečíst. A to o medu - nikoli o marketingu. > Docela by mne zajímalo, jak může někdo jazykem poznat z jakého díla med > pochází, jak může někdo pouhým okem poznat, že právě tento med byl vytočen > z díla černého jako bota. Ale je pravdou, že lze v některých případech > poznat porušený med podle vůně. Vím o čem hovořím. Jednou jsem stál u > vepřína a včely tam na hnojiště létali na vodu. To byl odér jenž se linul z > úlů. Ale jako vepřové jsem si takový med nabídnout netroufl. Jenže na > druhou stranu je faktem, že nechat v dnešní době dílo zčernat, to může jen > lempl, lenoch nebo neumětel. To ale není ani tak o medu, nýbrž o zdraví > včelstev. > JK > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 40681
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu