78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 5. 2. 2010
Re: med z tamaveho verzus panenskeho dila (40657) (40664)
Tu chuť mohou tak akorát ovlivňovat materiály z kterých včely tvoří ten propolis > ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Pavel Streit <streit.p/=/seznam.cz> > Předmět: Re: med z tamaveho verzus panenskeho dila > Datum: 05.2.2010 19:36:49 > ---------------------------------------- > Vyzkoušel jsem akátový a lipový med z panenského díla a tři roky díla > starého. Osobně jsem také zjistil, že med vytočený z panenského, nebo jen > lehce zakladeného díla má takovou výraznou chuť, prostě požitek. Potom jsem > vyzkoušel med vytočený z tři roky starého díla, rozdíl byl zřejmý. Med byl > opravdu trpčí. I zákazníci poznali rozdíl a chodí jich ke mě více. Po této > zajímavé zkušenosti bych med jiný než z panenského díla do úst nedal. > Připadá mi jako med druhé a horší kategorie. To je ale jen můj názor. > Zdraví P.S > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 40677
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu