78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 13. 1. 2010
Re: Zimn? krmen? (39840) (39856) (39868) (39869) (39871) (39890) (39891) (39892) (39902) (39906) (39908)
Řekl bych to obráceně . Chybí tomu medu ty různé příchutě z nektaru či medovice.
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: R. Pol?ek <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Zimn? krmen? > Datum: 13.1.2010 08:57:52 > ---------------------------------------- > "Jednoduše řečeno . Ze sacharózy včely vyrobí směs jednoduchých cukrů > obdobného složení jako je med. Tutoj zpracovávají stejným způsobem jako > každou jinou přinesenou sladinu, jen bez různých těh příměsí a látek které > obsahuje nektar a medovice." > Přesně tak. > "Med" z cukru má ale svoji určitou chuť. Rozdíl mezi třeba řepkovým medem s > nějakou desítkou procent zimních zásob a čistým řepkovým medem se mně zdá > znatelný a myslím, že pokud by byl takový med dále neupravovaný, že bych > takovou příměs cukru v medu vždy poznal. Upravované medy prodávané v > supermarketech, co občas ze zvědavosti koupím, mají tu "cukrovou" příchuť > velice často. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 39909
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu