78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Josef Křapka (77.237.138.69) --- 24. 11. 2009
Re: Medomety (38943) (38954) (38960) (38961) (38965) (38967) (38972) (38974)
A vidíte, to mne nenapadlo. Pastovat med přímo v medometu a rovnou při vytáčení. Proč jsem jenom "tvořil" pastovač na med, když to bylo vlastně hotové ;o). Stačilo, abych med z medometu nevypouštěl a mohl jsem si ušetřit i pracné vysvětlování některým zákaznicím a zákazníkům, že se nejedná o "med šlehaný", ale že je to med pastovaný. Stejně je to pro kočku, to vysvětlování, jak je to s pastováním medu a od toho odvozeným názvem. Chodí si tvrdošíjně pro med šlehaný. Někteří ale chtějí med, "ten bílý" a jen málo kdo si pamatuje, že je to med pastovaný. Ale co, na názvu nezáleží když si to zákazník přeje. Jen když se domluvíme a hlavně, že jim chutná. Jen kdyby ho bylo. Již také melu z posledního.
Hezký den JK
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 38983
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu