78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Ludva (80.188.217.8) --- 25. 9. 2009
medovina
Potřebuji poradit.Už leta si nakládám medovinu a vždy si skvěle pochutnám. Jen jednou, loni jsem medovinu 50 l stočil při druhém stáčení do plastových kanistrů a nechal v bláhovém domění, že bude jako ve skle. Nebyla, samozřejmě se zřejmě okysličovala a dokvášela. Po zjištění jsem ji ihned stočil do skla. Teď je medovina mírně hořčí než normálně a samozřejmě málo sladká. Lze takovou medovinu ještě nějak napravit? Je stará 2 roky,čirá dalo by se říci stabilní. Další medoviny mám 100l 1 rok starou ve skle ok. diky za radu.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 37857
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu