78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- KaJi (88.103.157.154) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34795) (34796) (34800)
Takový namíchaný cukr by se musel rozpustit a celý proces výroby od kalolisů přes mlýnky a pračky zopakova. to je vlastně polovina procesu výroby.
Už také nevíte jaké kombinace podvodů by jste vymysleli
---------------
Proč vymýšlet vymyšlené. Ty co z toho pekly tam daly o těch pár procent kakaa méně. Proč by to proboha oddělovaly.
Tenhle for normálně fungoval a kdyby se na něj nepřišlo tak o něm nevím.
Normálně se cukr smíchal s tím, s čím se pak stejně při výrobě míchal. Jen se to neproclívalo jako cukr, ale jako kakaová směs.
Jinak podvody se vymýšlejí tam, kde se podvody vyplatí.
M.J. v celém systému dotací, garantovaných minimálních cen, exportních subvencí. Jen o těch co fungují se zatím neví - nemluví. :-))
A jen ta mimochodem, jak jsou na tom včely s cukrem? Mají dost Zásob? Vydrží do snůšky?
Zatím to nevypadá, že by jaro spěchalo.
Karel
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 34803
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu