78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- KaJi (88.103.157.154) --- 22. 3. 2009
Re: Velk? balen? cukr (34753) (34757) (34758) (34759) (34781) (34784) (34785) (34787) (34790)
kvalita cukru je vidět začátkem kampaně je hruvý a průzračný a koncem kampaně drobnější a mléčne zakalený
pepan
--------
To sedí, sehnat opravdu hrubý cukr je umění. Je prý i výrobně dražší. V akcích je i krystal jemnější jak bývala krupice.
Zajímavé je, že pro většinu lidí (i moji ženu) je ten jemnější považován z kvalitnější. A obzvláště jemné várky jsou mi zabavovány na pečení :-)
Ale z tohodle pohledu je nejlepší cukr z Makra co byl nejen jemný ale v igeláťákách místo papíru.
Škoda že tam nejsou tak levní. Nehrudkuje/nevlhne a lépe se vysypává.
Ale ta kvalita je i v obsahu sacharozy? Nebo je to z hlediska včel jedno a jedná se jen o nějaký "estetický" parametr?
Karel
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 34793
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu