78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 4. 2. 2009
Re: Prodej (33877) (33879) (33906) (33916) (33924) (33925) (33929)
Od cca 12 % se kvasinky přestávají množit a zpomalují svou činnost, 14 - 16 - možná i 18 % lihu hynou. Řekl bych ale, že 18 % medovina se už dělá běžně přilitím lihu do méněvykvašené medoviny. Někde tam je rozdělení mezi kvašené nápoje a likéry.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: <Josef.Mensik/=/seznam.cz> To: <vcely/=/v.or.cz> Sent: Wednesday, February 04, 2009 7:27 AM Subject: Re: Prodej
To přirozeným kvašením snad nejde ani vyrobit. V takovém prostředí kvasinky nepřežijí. Kdysi sjme se učily 14%
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: M?ra.P <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Prodej > Datum: 04.2.2009 07:04:33 > ---------------------------------------- > Já jsem slyšel od výrobce medoviny že do 15% alkoholu není třeba mít na > lahvích kolky a tu díš platit daň.Nad 15% už se musí.Proto se drží na 14% a > nepotřebuje žádný kolky a daně.Mě osobně ale nechutná.Mám rád kolem 18% ta > už hřeje jak má. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 33930
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu