78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Jiří (195.39.6.30) --- 4. 1. 2009
Letos chci poprvé od včel odebírat rouskový pyl. Můžete mi někdo popsat své zkušenosti, jak dlouho pyl od včel odebírat, jak často v jedné sezoně, zda odebírat na stanovišti ze všech úlů (zalétávání včel s pylem tam, kde se nemusí protláčet přes pylochyt) jakým způsobem po odebrání pylu tento upravujete (čištění, sušení, skladování ...) a jakým způsobem jej připravujete pro konzumaci (fermentování - jak)? Co se dá za "mňamku" z pylu připravit? Jak často a jak dlouho pyl konzumovat, jaké účinky na organizmus má ?
Díky za zkušenosti.
Jiří
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 33211
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu