78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- emca emca (e-mailem) --- 7. 10. 2008
cukr a jeho deriváty
Cukr po rozpuštění ve vodě bez tepelného ošetření nekrystalizuje ani po několika letech. Cukr pokud se s trochou vody zahřeje, zkaramelizuje a je navždy tvrdý. V minulosti tyto desky se vkládaly nahoru na rámky do včel a byla jistota,že i když včelař dosti na podzim nenakrmil,včely přežily.Stačilo jim to dát koncem února či března.Ale na to se již dávno zapomělo,je to rada ,kterou můžete sami vyzkoušet...
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 31923
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu