78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- G.Pazderka (80.78.156.8) --- 6. 10. 2008
Re: (31869)
p.k.>poctivej včelař nepřemýšlí nad tím jak udělat s cukru med v limitu nějakejch norem,ale kvalitní živočišný-hmyzí produkt k další potřebě a výrobě.... <
........
Poctivej kuchař se také pozná podle kvalitně připraveného jídla. A nic mu nenůže zabránit v tom, že ví jak dokázat připravit náhražku. A to je hodně o profesionální deformaci.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 31870
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu