78139

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 5. 10. 2008
Re: Cukr za 11,50 (31823) (31824) (31831) (31832) (31833) (31835)

Přečti si normu český med Zbytky cukru se smí objevit jen v prvních jarních medech . Správně píšeš že při výrobě medu se nesmí přidávat cukr med jak píšeš vyrábí včela a ty jej jen od ní získáváš medobraním a dále se zpracovává do spotřebitelských balení. Med není výrobek ale zemědělský produkt . Jen v případě chovu včel pro získávání biomedu je dáno kolik se mí použít cukru a kolik procent musí být medu na zimování proto uvádím , že jsi spletl několik věcí dohromady i když si myslím , že to bylo neúmyslně , alespoň tak jsem si to přebral já

Pepan

> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: G.Pazderka <e-mail/=/nezadan>
> Předmět: Re: Cukr za 11,50
> Datum: 05.10.2008 11:20:44
> ----------------------------------------
> Gusta spletl páté přes deváté (nad tím nemá smysl se ani pozastavovat)
>
> Pepan
> .........
>
> Pepane mluv k věci. Rád se nechám poučit, ale takové chabé výkřiky name
> nezkoušej a trochu argumentuj, jestli to chceš vyvrátit. Řekni co jsem
> spletl. Nic nepletu. Dokonce změny jsou od letoška i v české legislativě a
> podle ní, nelze v žádném stupni při výrobě do medu cukr přidávat. Med jak
> známo vyrábí včela a to je první článek výroby. Nebo med vyrábí místo včely
> člověk? Pokud mohu hádat, tak minimálně 99% včelstev u nás je směrováno v
> našich chovech k produkci medu. To procento mohou být včelstva s využitím
> ostatní jako k chovu matek, výzkum atp.
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31837


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:p.k. - ležan
Předchozí:Jan Schmidt - RE: Cezeni medu, nadoba


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu