78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 5. 10. 2008
Re: Cukr za 11,50 (31823) (31824) (31831) (31832) (31833) (31835)
Přečti si normu český med Zbytky cukru se smí objevit jen v prvních jarních medech . Správně píšeš že při výrobě medu se nesmí přidávat cukr med jak píšeš vyrábí včela a ty jej jen od ní získáváš medobraním a dále se zpracovává do spotřebitelských balení. Med není výrobek ale zemědělský produkt . Jen v případě chovu včel pro získávání biomedu je dáno kolik se mí použít cukru a kolik procent musí být medu na zimování proto uvádím , že jsi spletl několik věcí dohromady i když si myslím , že to bylo neúmyslně , alespoň tak jsem si to přebral já
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: G.Pazderka <e-mail/=/nezadan> > Předmět: Re: Cukr za 11,50 > Datum: 05.10.2008 11:20:44 > ---------------------------------------- > Gusta spletl páté přes deváté (nad tím nemá smysl se ani pozastavovat) > > Pepan > ......... > > Pepane mluv k věci. Rád se nechám poučit, ale takové chabé výkřiky name > nezkoušej a trochu argumentuj, jestli to chceš vyvrátit. Řekni co jsem > spletl. Nic nepletu. Dokonce změny jsou od letoška i v české legislativě a > podle ní, nelze v žádném stupni při výrobě do medu cukr přidávat. Med jak > známo vyrábí včela a to je první článek výroby. Nebo med vyrábí místo včely > člověk? Pokud mohu hádat, tak minimálně 99% včelstev u nás je směrováno v > našich chovech k produkci medu. To procento mohou být včelstva s využitím > ostatní jako k chovu matek, výzkum atp. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 31837
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu