78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 11. 9. 2007
Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany (20001) (20002) (20003) (20008) (20011) (20013) (20016) (20021) (20025) (20031) (20048) (20052) (20057) (20120) (20133) (20134) (20135) (24786) (24958)
opravdu je nejlepší plnit pokud je ještě částečně tekutý. PAK JIŽ JE TAM PRÁCE A VÝDAJE NAVÍC
Pepan
> ------------ Původní zpráva ------------ > Od: Tomáš Heřman <Herman.T/=/seznam.cz> > Předmět: Re: med a mikrovlnka - nove metody ohrevu medu prozkoumany > Datum: 10.9.2007 15:08:02 > ---------------------------------------- > > je absolutní nesmysl med (jakkoliv!) rozehřívat. Tím nemám na mysli, že > > se přitom znehodnocuje (šetrný ohřev je OK), ale hlavně není to vůbec > > praktické. Je to spousta práce navíc pro včelaře a mnoho upatlaných stolů u > > konzumentů. Naučte se pastovat a mikrovlnka vás přestane strašit! > > Zdravim > opozdene bych se zeptal, jak presne je to mysleno s tim naucte se pastovat. Ja > se vzdy, ale zatim teprve podruhe pokousel o pastovany med a podle me a ohlasu > docela uspesne (pravda je ze jsem zadny jiny neochutnal). Jeden kyblik > pastovaneho medu jsem nezvladl rozlit do sklenic takze predpokladam, ze stim > budu mit problem (nezda se mi zatim, ze bude med tect pri pokojove teplote). > Nevim jestli to nedelam blbe??? Vas pastovany med je i po delsi dobe tekuty tak > aby sel plnit do sklenic? Muj jde pouze hezky roztirat a neni zkrystlizovany ale > o tom ze by tekl pri pokojove teplote se neda hovorit. Ja stim mam zatim je > malou zkusenost a vzdy jsem pospichal ho vcas nalit i kdyz na to v sezone neni > vubec cas, takze kazdou praktickou radu jak plnit na podzim a pres zimu bych > velice ocenil :-)) > > Diky > > T.H. > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 24969
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu