75908

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Radim Polá?ek (e-mailem) --- 13. 8. 2007
Re: krmení (24266) (24273)

Slabá vrstva cukru na dně zůstat musí. Prosakovací krmítko je prosakovací
proto, že nad cukrem je jen voda nebo jen velice slabý roztok cukru. Vlastní
rozpouštění probíhá, když voda pomalu prostupuje vrstvou cukru. Když už
není vrstva cukru, ke včelám jde jen ta slabě ocukřená voda. Takže ideální
je, když v prázdných flaškách zůstane na víčku 1 - 2 cm cukru.

R. Polášek

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 24283


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Radim Polá?ek - Re: krmení
Předchozí:zdenek - Re: Korkové zátky - poptávka


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu