78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polá?ek (e-mailem) --- 8. 6. 2007
Re: cukr, medovina (23162)
Asi ano, zákvas musí viditelně kvasit, bublinky stoupat nahoru a v uzavřené flašce dělat tlak.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "Michal" <e-mail/=/nezadan.iol.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, June 08, 2007 1:36 PM Subject: cukr, medovina
> Tak to sem mel asi spatne vytvoreny zakvas a spatne to prekvasilo.Tomu bych > se moc nedivil, on mi ten zakvas pripadl takovy divne kalny a na hladine se > tvoril nejaky divny belavy skraloup. Delal jsem to poprvi, tak sem nevedel > jestli je to u techto kvasinek normalni.. Skraloup sem obral a zbytek nalil > po 3 dnech do roztoku s medem, cukrem a vodou. I kdyz prvni tyden to celkem > kvasilo, ale pak to prestalo..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 23166
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu