75993

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



(e-mailem) --- 4. 2. 2007
Re:krystalizace medu (20569)

KDYSI SE TVRDILO ,ŽE JE SPRÁVNĚ ULEŽENÝ ALE KROM ZVÝŠENÉ HLADINY HMF BY MU NEMĚLO NIC BÝT JEN MNE ZARÁŽÍ ŽE NENÍ ZKRYSTALIZOVANÝ a to mě přivádí k myšlence že byl přehřátý a už v době koupi v podstatě zničený. I akát by měl za tu dobu zkrystalizovat ALE JAKO SLADIDLU TO URČITĚ NEVADÍ MUSÍTE HO POSOUDIT CHUŤOVĚ

PEPAN
> ------------ Původní zpráva ------------
> Od: Littlehook <mlittlehook/=/centrum.cz>
> Předmět: krystalizace medu
> Datum: 03.2.2007 19:50:22
> ----------------------------------------
> Objevili jsme ve sklepě 5l sklenici medu z roku 1984, ovšem není
> vykrystalizovaný...je med ještě v pořádku? Může se med zkazit? Děkuji
>
>
>

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 20586


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:M. Václavek - Re: Uteplovat, či neuteplovat, to jest otázka???
Předchozí:emilka milka - starý med / kam s ním?


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu