78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Gustimilián Pazderka (e-mailem) --- 1. 10. 2006
Re: Medové pivo (18788) (18790) (18793) (18807) (18812) (18831) (18832) (18839)
dedula 164410 : > Přiliš jsem to zkrátil, tedy: Napsal mi kdosi odpověď mi že kecám, že se > pivo vaří ze sladu. V tom má pravdu. Ale stejně nekecám cukr se přidává. > Jak kde, jak kdy. Podrobnosti vynechám. Jinak v současné době se výroba > piva dělí velmi zhruba - prosím nechytat za slova - na dva základní > způsoby. 1. Klasická výroba: varna - spilka - ležácký sklep - expedice. 2. > moderní výroba: varna - CKT - expedice. > Jestli se kde prodává poctivé či nepoctivé pivo si musí zjistit každý sám, > podle svého jazyka(ku). ......
Zeptám se na dvě věci:
Co je to CKT ?
Jak v souvislosti s neznalostí piva, tak v souvislosti chutí umělého medu a poctivostí ... , který si zákazník koupí a prostě mu chutná, protože je levný. Jak tedy může spotřebitel rozlišit "kvalitu" podle svého jazyka , když neví ani co jí(pije)?
_gp_ http://vindex.ic.cz _______________________________________________ Konference Vcely Vcely/=/v.or.cz http://v.or.cz/cgi-bin/mailman/listinfo/vcely
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 18840
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu