78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Dezy (84.47.73.113) --- 15. 2. 2006
Re: Ze zakladenych sousi med horsi kvality? (14702)
Priateľ Gusta tu už popísal množstvo sprostostí, ktoré už pomali nikto nečíta. Je predpoklady sú ako analýza a tá dokázala hovno.
analýza dokázala hovno
analýza dokázala hovno
analýza dokázala hovno
analýza dokázala hovno
analýza dokázala hovno
Přátelé, co si myslíte popřípadě víte o získávání medu z tmavých souší?
Podle toho, co píše přítel Gusta, by to vypadalo, že každý med vytočený ze zakladených plástů je horší kvality než z díla, které nebylo zakladeno.
Gustimilián Pazderka napsal:
>1.Když si ohřeješ vodu na 30 - 35° a vyzkoušíš takové " čisté" souše nějak vyprat. Po takových 10 kusech ti bude vizuálně jasné, co se dostává do takového medu. A hlavně tu vodu ochutnej. Potom ten smrad (ocas) dokážeš identifikovat v medu snadněji.
>2...Dojdeš nato, že med nemá obsahovat patogenní látky a tím může být i otázka na druhou otázku.
>3.Rozbory se drží pod pokličkou na SVS. zeptej se (jí), co je průkazem v analýzách infikovaného medu speciálními koloniemi bakterií.
>4.Zeptej sám sebe, jak je tvůj med kvalitní,... a potom podle toho tak máš ty a přátelé, kterým poskytuješ med, kvalitní stravu. A to zjistíš z analýz na koliformní bakterie.
……………………..
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14703
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu