78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Eman (84.244.109.96) --- 12. 2. 2006
Re: Sedimentace a kvašení medu v nádobě (14546) (14549) (14552) (14558) (14559) (14575) (14580)
To máš asi pravdu, ale nepřevařením medu tam taky může vzniknout spousta látek lidskému zdraví neprospěšných a některých chuťově nepříjemných. Zkoušel jsem obojí a nakonec zůstal u vaření. Sobě bych si ještě namluvil, že je nevařená zdravější, ale ostatní konzumenty přesvědčit nedokážu :-). Ale nikomu to neberu, možná to jen neumím.
>Stonjek:
>Co se týče převařování medoviny, považuji to za barbarství a návod jak přijít v lahodném nápoji o spoustu látek lidskému zdraví prospěšných.
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 14594
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu