78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radek HUBAČ (e-mailem) --- 21. 12. 2005
RE: Medovina (13796) (13797) (13802) (13803) (13807) (13813) (13817)
Při jaké teplotě jsi kvasil? Poslední dobou mam informace, že tyhle kvasinky potrebuji dost vysokou teplotu (kolem 25 -26 st. C Diky vstřícnosti spolecnosti pana Schimanskeho (www.schimanski.cz) budu nyní zkouset 8 různých druhů kvasinek, o výsledcích Vás za čas samozrejme poinformuji. Diky za informace
MUDr. Radek Hubač předseda OV ČSV Pardubice drh/=/seznam.cz mobil: 724 801 014
-----Original Message----- From: A.Podh?jeck? [mailto:e-mail/=/nezadan] Sent: Wednesday, December 21, 2005 6:24 AM To: V?ela?sk? mailing list Subject: Re: Medovina
Používám hlubokoprokvašující kvasinky z VÚ DOL. Tonda. >Jaké jsi použil kvasinky?
__________ Informace od NOD32 1.1332 (20051221) __________
Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. http://www.nod32.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 13823
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu