78405
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Milan Čáp (e-mailem) --- 21. 11. 2005
"Pěnový" med
Nechal jsem v barelu ztuhnout květový med. Dnes jsem ho chtěl rozpustit a když jsem ho otevřel našel jsem na jeho povrchu asi palec silnou vrstvu skoro bílého ztuhlého pěnového medu. Chutná velmi dobře, je lehký a vzdušný. Dal by se přirovnat k Tureckému medu, nebo bílé čokoládě. Nemáte někdo stejnou zkušenost? Nevíte, jak k tomu mohlo dojít, případně jak takovýto med vyrobit? Myslím, že by to bylo zajímavé zpestření nabídky.
Milan Čáp
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 13218
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu