78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 21. 11. 2005
Re: "Pěnový" med
občas se to stává známe to ze sklenic do kterých byl stočen me po po stáčení a při přirozeném tuhnutí vytvořil bílé mapy což se nepovažuje za vadu medu a je to obdoba pastovaného
PEPAN
----- Original Message ----- From: "Milan Čáp" <kutil/=/bydlo.net> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Sunday, November 20, 2005 7:01 PM Subject: "Pěnový" med
Nechal jsem v barelu ztuhnout květový med. Dnes jsem ho chtěl rozpustit a když jsem ho otevřel našel jsem na jeho povrchu asi palec silnou vrstvu skoro bílého ztuhlého pěnového medu. Chutná velmi dobře, je lehký a vzdušný. Dal by se přirovnat k Tureckému medu, nebo bílé čokoládě. Nemáte někdo stejnou zkušenost? Nevíte, jak k tomu mohlo dojít, případně jak takovýto med vyrobit? Myslím, že by to bylo zajímavé zpestření nabídky.
Milan Čáp
__________ Informace od NOD32 1.1295 (20051120) __________
Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. http://www.nod32.cz
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 13210
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Klikněte sem pro nápovědu