78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- pan Josef Jiří Menšík (e-mailem) --- 19. 11. 2005
Re: Medovina (13147) (13181) (13184)
ona medovina je ve své podstatě víno vyrobené z medu ale vykvašením samotného medu dostanete nápoj nevalné chuti a proto se hned na začátku kvašení doněj přidává různé koření nebo právě ovocné štávy Medové víno je zase něco jiného Jeho základem jsou právě štávy z ovoce kde se hldina cukrů místo řepným cukrem doplní medem
Pepan
----- Original Message ----- From: "Eman" <e-mail/=/nezadan> To: "V?ela?sk? mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Saturday, November 19, 2005 10:54 AM Subject: Re: Medovina
> Pan Josef > .. klepšímu vysrážení bílkovin se přidávají avocné štávy 2l na 10 > --------------------- > > Tomu já neříkám medovina ale slabé ovocné víno s přídavkem medu. Někdo tomu > říká ovocná medovina, ale já si radši dám místo toho dobré víno. > > __________ Informace od NOD32 1.1291 (20051118) __________ > > Tato zprava byla proverena antivirovym systemem NOD32. > http://www.nod32.cz > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 13185
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu