78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 9. 9. 2005
Re: Re:Medov? ocet (12190) (12195) (12196)
J. Menšík napsal: > výroba octu je podobná jako u medoviny, základem je medovina která nesmí mít
Výroba octa je další stupeň po výrobě medoviny. Rozdíl je ten, že na medovinu se nesmí dostat vzduch, na ocet musí.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "pan Josef Menšík" <> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, September 09, 2005 2:24 PM Subject: Re: Re:Medov? ocet
> výroba octu je podobná jako u medoviny, základem je medovina která nesmí mít > více jak 8% alkoholu tato se naočkuje octovými kvasinkami (těch je ve > vzduchu dostatek ) které přemění alkohol na ocet Proto také vina s nízkým > procentem alkoholu téměř vždy zoctovatí > > pepan >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12207
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu