78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- (e-mailem) --- 29. 8. 2005
Re: Potravinarsky lak (11956) (11977) (12021) (12022) (12029) (12031) (12032) (12034) (12036) (12039) (12042)
Ano je to medovina. Lak se u rohu pouziva proto, ze roh po styku s vodou zacne smrdet. Musi to tedy byt chemicky lak, ktery je dosti trvanlivy a nerozpousti se ve vode ani alkoholu. Zkusim koupit ten za deset euro.
D. Helmut
--- Original Nachricht --- Absender: Gustimilián Pazderka Datum: 29.08.2005 00:34
> >Myslím si, že toto téma sem patří jedině v případě, je-li ten alkohol medovina. >Takže. Podle mě ta nádoba nemůže nikdy splňovat i po nástřiku potravinářským lakem či barvou hygienické předpoklady umytí, protože jde i mimo jiné o nádobu z těla živočicha (součást). Jedině v případě, že z této nádoby vytáhneš něco, co jde strčit do myčky na nádobí a bez úhony to vytáhneš čisté. A to platí i pro tu slinu, která bude při konzumaci jen na této "vložce" co vytáhneš z rohu buvola. Takže bych ti doporučil něco nerezovýho (určené pro styk s alkoholem - pozor není nerez jako nerez) a napasovat to, nebo upravit do toho rohu s tím, že rty úst budou na tom nerezu. > >Ať se daří. > > > >
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 12043
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu