78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- Radim Polášek (e-mailem) --- 11. 6. 2005
Re: Re: (10828)
Petr Lokvenc napsal > Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje > například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném > ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již za
Není pravda. Med znehodnocený přehrátím krystalizuje taky, jen později a trochu jinak.
R. Polášek
----- Original Message ----- From: "lokvenc.petr" <lokv> To: "Vcelarska konference" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, June 10, 2005 8:49 PM Subject: Re:
> Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje > například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném > ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již za > 10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce. > S pozdravem > Petr
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10836
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu