78692
Včelařská konference
(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)
Zběžné zobrazeníPodrobné zobrazeníPříspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)
- lokvenc.petr (e-mailem) --- 10. 6. 2005
Re: (10828)
Krystalizace je skutečně přirozenou vlastností medu a to, že krystalizuje například znamená, že nebyl znehodnocen nešetrným přehřátím při opětovném ztekucování. Pouze doba krystalizace se velmi liší - některý třebas již za 10 dní a zmíněný akátový třebas až dlouho po roce. S pozdravem Petr
----- Original Message ----- From: "Ales" <e-mail/=/nezadan.volny.cz> To: "Včelařský mailing list" <vcely/=/v.or.cz> Sent: Friday, June 10, 2005 4:49 PM
> Pekny den, chci se zeptat zda muzu pri prodeji medu pouzit na letak tuto > vetu: "Nebojte se zkrystalizovaného medu každý med zkrystalizuje, je to > záruka jeho pravosti." Jde mi o to zda je to skutecne tak, abych neklamal > zakazniky. diky > >
-- Odchozí zpráva neobsahuje viry. Zkontrolováno Antivirovým systémem AVG. Verze: 7.0.323 / Virová báze: 267.6.6 - datum vydání: 8.6.2005
|
Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo 10834
Zobrazit odpovědi na tento příspěvek
Zobrazit celé vlákno |
Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma
Klikněte sem pro nápovědu