78123

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Zdeněk HB (86.61.225.7) --- 8. 1. 2010
Ohřívání medu.

Dobrý den,
chystám se k výrobě jednoho demižonu medoviny.Některé návody
doporučují med převařit, některé převaření neuvádí.
Chtěl bych se zeptat do jaké míry zničím zdraví prospěšné látky v medu při zahřátí medového roztoku na 70°C a při jaké teplotě se vysráží bílkovina ?
Díky Zdeněk HB

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 39796


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu