78125

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


Jan Cervenka (e-mailem) --- 19. 1. 2006
Re: Ztekucování medu

Dne čtvrtek 19 ledna 2006 22:21 Pekař napsal(a):
> Ahoj, poradí někdo jak udělat ze staré ledničky zařízení na ztekucování
> medu. Díky

Hledejte v archivu, nebo kupte (predpokladam , ze lednici uz mate) termostat -
cim presnejsi tim lepsi, nekde kolem 50 C , nebo s moznosti regulace, jako
zdroj zarovku 100 (nebo jakykoliv jiny bezpecny zdroj tepla), volitelne
vetracek. Vse predpoklada znalosti elektrikariny, nebo pomocnika s touto
znalosti (vyhl. 50 par.6 > ).

Honza

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14157


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu