78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



G.Pazderka (80.78.156.8) --- 6. 10. 2008
Re: (31869)

p.k.>poctivej včelař nepřemýšlí nad tím jak udělat s cukru med v limitu nějakejch norem,ale kvalitní živočišný-hmyzí produkt k další potřebě a výrobě.... <
........

Poctivej kuchař se také pozná podle kvalitně připraveného jídla. A nic mu nenůže zabránit v tom, že ví jak dokázat připravit náhražku. A to je hodně o profesionální deformaci.

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 31870


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:J.Šefčík - Re: Fumigace
Předchozí:p.k. -


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu