78134

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)


Zběžné zobrazení

Podrobné zobrazení

Příspěvky do konference:
(nejnovější jsou hned zde nahoře)



Eman (84.244.109.96) --- 14. 2. 2006
Re: Medovina (14662)

Těm 15% nevěř, to tam určitě nemáš. A tím že nepřevařuješ, máš tam bílkoviny a mikkrobiologický zvěřinec. Když ti to chutná, máš to mít. Chce to ale nedefinovaný čas zrání a optimismus. Já jí většinu rozdám a tak převařuji. Chtěl bych taky znát ty tvoje látky co tam máš navíc. Jak víš že jsou prospěšný, když je ani nedokážeš pojmenovat?

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 14663


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Následující:Gustimilián Pazderka - Re: Sedimentace a kvaen? medu v n?dob?
Předchozí:Stonjek - Medovina


Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu