78083

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


R. Polášek (85.71.180.241) --- 19. 6. 2017
Re: kilo mĂĽsla 200 KĂ??

No, já bych řekl, že kromě přidávání škrobů se ostatní děje i dnes.
Filtrace od pylu , prachu a dalších příměsí probíhá a přehřátí medu taky. Akorát dnes je to přehřívání kvůli úsporám, když se med zahřeje na výrazně vyšší teplotu než je těch cca 50 - 55 st C, je mnohem tekutější, takže na jeho zpracování stačí slabší míchadla, čerpadla, filtry, menší průměr potrubí a tenčího, protože tam nemusí být tak vysoké tlaky.....

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 70637


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno

Všechny správně vytvořené příspěvky na toto téma





Klikněte sem pro nápovědu