78082

Včelařská konference

(Internetová stránka otevírající prostor pro komunikaci včelařů)



Jméno: E-mail:
Téma:
Příspěvek:
Jmeno sladkeho produktu vcelHeslo: Opište červené slovo pozpátku do kolonky.

U vašeho příspěvku bude zobrazena IP adresa, ze které příspěvek odesíláte.
Délka příspěvku je omezena na 10000 znaků.

Prosíme účastníky konference, aby při podání nového příspěvku do konference vždy vyplnili kolonku "téma". V případě, že reagujete na některý již uveřejněný příspěvek, tak to důsledně čiňte pomocí funkce "Odpovědět do diskuze na příspěvek číslo...", která je k dispozici vpravo vedle každého zobrazeného příspěvku. Funkce, která je pro každý zobrazený příspěvek k dispozici: "Zobrazit odpovědi na tento příspěvek.", bude správně fungovat jen v případě, že budete dbát výše uvedených pokynů.)


Zběžné zobrazení

Archiv Včelařské konference


BlaĹžena DvoĹ?ĂĄkovĂĄ (e-mailem) --- 3. 9. 2016
Re: PÄš?iprava roztoku

Sklenice a víčka jsem používal asi 20 let. Nebylo to špatné když byl hrubý
cukr. Jednu vadu to má. Jak jsou krycí pletivové mřížky na krmné otvory měli
několik výšek lisováním Jak se dalo s jiným prolisem zůstalo to ve sklenici
a někdy začalo kvasit, nebo to chytlo houbu a muselo se to vylít. Standa


---------- Původní zpráva ----------

Od: Honza <e-mail/=/nezadan>

Komu: Včelařský mailing list <vcely/=/v.or.cz>

Datum: 3. 9. 2016 8:57:25

Předmět: Re: PĹ?iprava roztoku


"Děkuji, vyzkouším. Problém je v tom, že nemám slámu, musel bych ji pracně

shánět. Používám klasické sklenice s prosakovacími víčky. Co říkáte na

krmení pomoci šáčků, jak je uvedeno v posledním Včelařství? H."

Odpovědět
do diskuze
na příspěvek
číslo 69063


Zobrazit
odpovědi
na tento
příspěvek


Zobrazit
celé
vlákno





Klikněte sem pro nápovědu